Lyssna på sidan Lyssna

Starta och driva företag

Sävsjö Kommun arbetar proaktivt tillsammans med flera aktörer för ett starkt företagsklimat där idéer och entreprenörer kan utvecklas och växa. Vi finns här för dig vare sig du vill starta, etablera verksamhet i vår kommun eller utveckla ditt befintliga företag.

Starta och etablera

Har du en affärsidé du vill utveckla och förverkliga en dröm om ett eget företag? Vi kan hjälpa dig med råd och tips kring företagande. Har du frågor kring nyföretagande, etablera ditt företag eller bara vill bolla idéer är du välkommen att vända dig till vår näringslivschef och tillika affärsutvecklare inom Science Park.

Patrick Blomström
0382-152 15
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.

Utveckla

Sävsjö Näringslivs AB:s uppdrag är att verka för en positiv utveckling för näringslivet i Sävsjö kommun med inriktning på befintliga företag och samverkan skola-näringsliv.

För att ta del av det nätverk, möten, utbildningar och kompetens som finns i kommunen så kontaktar ni VD Helena Gill.

Helena Gill
0382-57 72 01
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.

Lokaler

AB Sävsjö Industribyggnader, ABSI, är ett av Sävsjö kommun helägt bolag med uppgift att bygga och hyra ut lokaler för industri, hantverk och försäljning. AB Sävsjö Industribyggnader har också till uppgift att tillhandahålla lokaler för tjänsteföretag.

Du är välkommen att vända dig till ABSI om ditt företag söker nya lokaler eller vill veta mer om att etablera sig i Sävsjö kommun. Mer om oss och våra lokaler finner du på www.industribyggnader.se Länk till annan webbplats..

Urban Blücher
0382-152 42
Besöksadress: Köpmangatan 4, Sävsjö

Länkar

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.