Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjö Camping och stugor

Framsidan på byggnaden
fyra stugor

Sävsjö Camping är en mycket fin 3-stjärnig camping med 40 stora platser på ca 100 kvadratmeter. Det finns 10 kompletta campingstugor avsedda för upp till 4 personer. Parkering i närheten av stugan.

Här finns stora, strandnära campingtomter med plats för husvagn, tält eller husbil. Stugorna är av typen självhushåll, vilket innebär att du städar själv, tar med eget sänglinne och handdukar.

Campingen ligger vackert och rofyllt vid Eksjöhovgårdssjön med promenadavstånd in till Sävsjö centrum. Närområdet har mycket att erbjuda som minigolf, äventyrsbad, utegym, lekplats, promenadstigar runt sjön, sandstrand, fiske, kanot- och båtuthyrning. Området är barnvänligt.

Alla som bor på campingen har tillgång till servicebyggnad innehållande toaletter, dusch, campingkök med spisplattor, mikrovågsugn och diskmöjligheter.

Incheckning (tidigast) 09-21, Alla dagar!

Utcheckning (senast) 09-21, Alla dagar!

Kontakt

Adress:

Sävsjö Camping och stugor
Hägnevägen 15
576 33 Sävsjö

Hitta hit – gå till Google maps Länk till annan webbplats.

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.