Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Seniormässa i Kulturhuset

Ett 40-tal utställare, gratis föreläsning och gratis teaterföreställning - på Seniormässan finns något för alla!

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Kulturhuset i Sävsjö

seniormässa

Datum

12 november

Tid

Klockan 14-17

Observera att föreläsningen startar redan 13.30 (innan själva mässan öppnar) och att teaterföreställningen är 17.15.

Plats

Kulturhuset i Sävsjö

Om mässan

Vi är flera aktörer i samhället som på olika sätt värnar om äldres hälsa. Syftet med mässan är att visa på den hjälp och det stöd du som senior kan få av kommunen och andra. På mässan har du möjlighet att se hur olika aktörer arbetar med delaktighet, trygghet och samverkan. Och du träffar förstås många andra seniorer!

Kulturhuset har försäljning av fika.

Föreläsning med Egon Rommedahl -
Meningsfulla möten

Klockan 13.30 -14.30 i biosalongen på Kulturhuset.

Föreläsningen är gratis. Du behöver inte förboka.

Meningsfulla möten är en föreläsning som handlar om att våga prata om svåra frågor. Även om vi inte finner svar på frågorna kan de fördjupa relationen mellan oss människor. Hur kan vi samtala om det meningsfulla i livet, och hur vi skapar meningsfullhet i våra liv. Hur blir vi goda lyssnare till dessa livsviktiga samtal. I samtal kring existentiella frågor handlar det inte om rätt och fel utan att vända och vrida på våra tankar, vår livssituation, se och hjälpa varandra att reflektera över oss själva och vårt liv.

Teaterföreställning med Femtinge Teater - Stereotoppen

Klockan 17.15 i biosalongen på Kulturhuset

Så här skaffar du biljetter

Teaterföreställningen är gratis, men du måste boka plats. Biljetterna kan bokas från 30 oktober och hämtas senast en timme innan föreställningen. Först till kvarn! Biljetter som inte hämtats en timme innan föreställningen lämnas ut till andra mässbesökare. Det finns flera sätt att boka:

Stereotoppen är en nyskriven musikteater som utspelar sig mellan åren 1965 till 1979 då Stereon gjorde sin stora debut i folkhemmet, föreställningen landar i musiken, populärkulturen, små och stora händelser! Stereotoppen är en föreställning som landar i otroliga möten, tidsandan, spännande livsöden, vardag, fest och stjärnglans och såklart framförs den fränaste musiken mellan åren 1965 till 1979 med genrer som pop, rock, disco och schlager!

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.