Lyssna på sidan Lyssna
Barfota fötter på brygga vid sjö.

Sommarlovsaktiviteter

Sommarlovsaktiviteter

Sommarlovet kanske inte blir som vanligt i år. Coronapandemin gör att planer ställs in och
aktiviteter måste ske på annat sätt. Men om du bara är frisk finns det mycket du kan hitta
på!

Här har vi samlat ett fullspäckat program för dig med massor av saker att göra i sommar. Läs också om sommarnumret, flytvästar, sommarboken och prylbanken.

Ladda hem sommarlovsprogrammet som PDF här Pdf, 662.7 kB.

Aktiviteter i Sävsjö kommun

Sommarnumret

Vill du veta mer om vad som är på gång? Har du inget att göra eller bara behöver någon att prata med? Ring sommarnumret!

079-060 95 42

/Sävsjö kommuns kultur och fritid, skola, social, Mejjan och föreningar.

Prylbanken

 • I sommar har du som är mellan 6–20 år möjlighet att låna hem fritidsutrustning gratis i några veckor. Bra va? Vi har bara ett begränsat antal av varje så boka i tid det du vill låna.
  Det vi lånar ut är:
  - Skateboard med skyddsutrustning
  - Kick bike med skyddsutrustning
  - Pickleball
  - Spikeball
  - Enbart skyddsutrustning till skateboard eller kick-bike
  - Fiskeutrustning

Så lånar du utrustning

På prylbanken kan du låna olika fritidsutrustningar helt gratis. Vad som finns i sortimentet kan skilja sig från gång till gång beroende på vad vi får in. Utrustningen kan vara både begagnad och ny, oftast i väldigt bra skick. Utrustningen lånas ut i befintligt skick och låntagaren ansvarar själv för att se till att den fungerar som den skall. Prylbanken går regelbundet igenom utrustningen men kan aldrig garantera full
funktionalitet. Utlåning sker alltså på egen risk. Lånetiden är i vanliga fall 14 dagar men under sommaren 2020 är lånetiden lite längre.
För att låna kontaktar du Sävsjö fritidsgård med din bokningsfråga.
Mejla till hanna.leandersson@savsjo.se. I mejlet kan du även ställa frågor kring prylbanken.
När du lånar fyller du i namn och telefonnummer på en överenskommelse där du samtidigt godkänner allmänna villkor vid lån på prylbanken. Observera att om du är under 18 år är det din vårdnadshavare som måste godkänna att du lånar genom att skriva under på samma överenskommelse som du. Du kan välja mellan att låna under veckorna 24–28 eller 29–33.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.